Over mij

Wie is deze beleg en investeer gek?

Ik hoop niet op beleg en investeer gek nummer 456 op je lijst, want net als jij ben ik ook gewoon een mens. In dit geval met de naam Maikel, 33 jaar oud en woonachtig in het zuiden van het land.

Om je een beeld te geven met wie je te maken hebt…

Ik ben iemand die het heerlijk vindt om altijd maar meer en meer over financien en alles wat er nog meer bij komt kijken te ontdekken en leren. Ik kan hier dan ook rustig per dag uren tijd aan besteden. Eigenlijk net als aan WordPress.

Ik spring dus vooral de diepte in om achter van alles te komen…

Maikel Skydive

Soms letterlijk.

Het leren over aandelen, investeren en crypto, het verbeteren van mijn technische analyse skills, het delen van de kennis die ik heb opgedaan, dat is wat ik graag doe.

Werk je voor een baas?

Nee, ik werk niet voor een baas. Een baan van 9 tot 5 is nou eenmaal niks voor mij. Ik heb mijn eigen bedrijf waar ik artikelen schrijf over WordPress, online cursussen verkoop en problemen oplos.

Daarnaast geniet ik van de vrijheid die mij dit geeft, waardoor ik eigenlijk overal ter wereld kan werken.

Wat is je uiteindelijke doel?

Het uiteindelijke doel voor mezelf is financiële vrijheid en niet werken omdat het financieel nog moet.

Dit is iets wat veel mensen willen en op diverse manieren te bereiken is. Ik wil zelf niks doen met besparen, hoewel zuiniger leven natuurlijk goed kan helpen, daar geef ik geld te graag voor uit en ga ik te graag voor op vakantie.

Ik wil mijn einddoel bereiken door te investeren. Dit kan in aandelen, ETF’s, crypto, whisky of eigenlijk alles zijn wat in de toekomst meer waarde kan hebben.

Ik wil je op deze website graag meenemen met mijn reis en je laten zien hoe bepaalde dingen werken en wat ik heb ontdekt. Dit om jou te inspireren en motiveren om je op weg te helpen om ook financieel vrij te worden.